Καλώς ήρθες Επισκέπτη! Επέλεξε παρακάτω (Welcome Guest)
( Είσοδος Μέλους (Log In) | Εγγραφή Νέου Μέλους (Register) )
Μπορείτε να βρείτε παλαιότερες Ειδήσεις και Παράξενα στο Αρχείο Ειδήσεων
![]() ![]() |
9 Jul 2009, 21:02 PM
Δημοσίευση
|
|
![]() ADMINISTRATOR Ομάδα: Administration Δημοσιεύσεις: 7.042 Εγγράφηκε: 2-September 2004 Από: Ολλανδία/Ελλάδα Αριθμ. Μέλους: 2 Τα Ζώα μου: Τώρα πιά... Grammostola actaeon, Avicularia "Isla Margarita", Tibetan spaniel θηλυκό |
![]() Έπειτα από πολύμηνη αναμονή επιτέλους η ιστοσελίδα του Ηλία είναι επιτέλους online. Από εδώ ασχολούμαστε κυρίως με τα ερπετά, αμφίβια και αρθρόποδα ως κατοικίδια και δευτερευόντως με πληροφορίες για την ερπετοπανίδα της Ελλάδας, αλλά το herpetofauna.gr ήρθε να καλύψει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, της καλής και σωστής ενημέρωσης στο διαδίκτυο, σχετικά με την ερπετοπανίδα και αμφιβιοπανίδα (herpetofauna) της Ελλάδας. Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα ερπετά και αμφίβια της χώρας μας προτείνω να την επισκεφθείτε ανεπιφύλακτα. Καλή αρχή |
|
|
|
10 Jul 2009, 00:20 AM
Δημοσίευση
|
|
![]() Μέλος Reptilesalonica ![]() ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Full Members Δημοσιεύσεις: 151 Εγγράφηκε: 7-June 2006 Από: Cyprus Αριθμ. Μέλους: 263 |
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΕΛΙΔΑ !!!
ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΗ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ !!! ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΜΠΟΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ !! ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΡΟ Αυτή η δημοσίευση διορθώθηκε απο No_one: 10 Jul 2009, 00:21 AM |
|
|
|
10 Jul 2009, 14:06 PM
Δημοσίευση
|
|
![]() Moderator: Προστασία - Conservation Ομάδα: Moderators Δημοσιεύσεις: 1.188 Εγγράφηκε: 24-April 2007 Από: Θεσσαλονίκη / Thessaloniki Αριθμ. Μέλους: 1.074 |
Ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη για την αναφορά στο RS!
Από την σελίδα λοίπουν ακόμα πολλά πράγματα, όπως κείμενα βασικών πληροφοριών για όλα τα είδη, αρχεία ήχου για τα είδη που παράγουν ήχους (βάτραχοι, φρύνοι), αρκετά άρθρα και θέματα από το φόρουμ. Δουλεύαμε πολλούς μήνες εγώ κι ο φίλος μου ο Νίκος για την σελίδα στην παρούσα κατάσταση και για να μην μας πιάσει το φθινόπωρο όταν τα ερπετά θα αρχίσουν να αποσύρονται, αποφάσισα να την σηκώσω έτσι, τουλάχιστον με τις φωτογραφίες, τα κείμενα για τις Οχιές και τα βασικά άρθρα, μπας και προλάβουμε και σώσουμε κανένα ζωάκι από φέτος. Έχει ακόμα δουλειά και ίσως προστεθούν αργότερα κι άλλες κατηγορίες, όπως gallery κ.ά. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, προσπαθώ για το καλύτερο. Είδα ότι έχουν γραφτεί στο φόρουμ ήδη αρκετά μέλη από το RS! Αυτή η δημοσίευση διορθώθηκε απο Ηλίας: 10 Jul 2009, 14:06 PM |
|
|
|
10 Jul 2009, 16:57 PM
Δημοσίευση
|
|
|
Μέλος Reptilesalonica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Full Members Δημοσιεύσεις: 351 Εγγράφηκε: 29-April 2009 Από: Λημνος Αριθμ. Μέλους: 7.582 Τα Ζώα μου: 1 καναρινι, 2 παπαγαλακια, 2 σκυλια, 4 χελωνιτσες, 9 ψιψινες, 2 χρυσοψαρα και 1 apple snail |
πολυ ωραιο ειναι!απλα ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!λοιπον,εκανα κι εγω εγγραφη!!!συγχαρητηρια για την προσεγμενη δουλεια!
|
|
|
|
10 Jul 2009, 17:32 PM
Δημοσίευση
|
|
![]() Amphibians Helper Ομάδα: Forums Helper-amphibians Δημοσιεύσεις: 547 Εγγράφηκε: 14-April 2008 Αριθμ. Μέλους: 6.032 |
ΜΠΡΑΒΟ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ...ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ....
|
|
|
|
10 Jul 2009, 22:33 PM
Δημοσίευση
|
|
![]() Μέλος Reptilesalonica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ομάδα: Full Members Δημοσιεύσεις: 401 Εγγράφηκε: 26-April 2009 Από: Γερμανια Αριθμ. Μέλους: 7.576 Τα Ζώα μου: 1)0.1- Β.C.I. 66%DH-Sun Glow 2)1.1Anolis Sagrei 3)1.1Dendrobates Tinctorious 4) Aquarium 240l.Reef 5) Aquarium 200l.Discus 6)Μια Γατουλα την Kitty |
Επιτελους.....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ!!Μπραβο στον Ηλια.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Προβολή | Η ώρα αυτή τη στιγμή είναι: 10 February 2010 - 01:02 AM |